Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Ton uit Oisterwijk op 13-09-2021

Prima bedrijf.

Persoonlijk, flexibel, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Gemiddeld
8

Petra Stouten uit 's-Hertogenbosch op 11-09-2021

Heel vriendelijk en zeer snel geholpen!

En goede prijs-kwaliteit verhouding!

Gemiddeld
10

Eric uit Veghel op 11-09-2021

Snelle service en de kosten zijn inzichtelijk

Je weet vooraf wat het ongeveer gaat kosten. Klantvriendelijk en de beurt is degelijk uitgevoerd kwaliteit is zeer goed.

Gemiddeld
10

Margot Mathijssen uit Breda op 10-09-2021

top ervaring

Voor onze reis hadden we een bus nodig met ruimte voor bagage en fietsen. Gevonden bij J. van Heeswijk. Top bus en top communicatie.

Gemiddeld
10

Dingeman uit Biezenmortel op 07-09-2021

fijne mensen, eerlijk, duidelijk en snel geregeld..

fijne mensen, eerlijk, duidelijk en snel geregeld.

Gemiddeld
10

F. uit Schijndel op 06-09-2021

Zoals altijd, fantastisch!

Je wordt netjes en vriendelijk geholpen, auto rijdt als een zonnetje, geweldige service én je betaald niet de hoofdprijs.

Gemiddeld
10

Henk uit Sint Michielsgestel op 04-09-2021

Uitstekende snelle service en goede bus

Goede service en lekker snel alles geregeld

Gemiddeld
10

Kees uit Schijndel op 02-09-2021

Goed

Ik dat 100 km vrij dan ook zonder bijkomende kosten was. Maar de brandstofkosten komen daar nog bij. Voor jullie misschien logisch maar voor mij niet. Verder goed te spreken over de service en het materiaal.

Gemiddeld
8

Maykel uit Zoelen op 30-08-2021

Mede dankzij de gehuurde personenbus een geweldige vakantie gehad!

Fijne service. Alles snel geregeld, prima voertuig en heerlijke vakantie gehad.

Gemiddeld
10

John uit Noord Brabant op 30-08-2021

Super !!

Ik had een bus nodig: Snel antwoorden, super vriendelijk personeel, mooi prijsje, ik kan het iedereen aanraden !

Gemiddeld
10

Onwezen uit SCHIJNDEL op 29-08-2021

Gemakkelijk afspreken en geen poespas

Juiste wagen voor het juiste werk klaargezet. Geen gezeur en goede communicatie

Gemiddeld
9

Toine uit Vught op 28-08-2021

Snel, vriendelijk, correct en betrouwbaar

Goede verwerking aanvraag en afhandeling

Gemiddeld
10

Jeroen uit Berlicum op 23-08-2021

Vriendelijke mensen, prima bestelbus

Snel en goed geholpen bij ophalen Info bij reserveren was volledig en duidelijk

Gemiddeld
8

Paulo uit 's-Hertogenbosch op 23-08-2021

Super vriendelijk

Zeer vriendelijke en behulpzaam, echt een aanrader.

Gemiddeld
10

Jeffrey uit Ridderkerk op 21-08-2021

Zeer vriendelijke en een mooi wagenpark

Zeer vriendelijke en een mooi wagenpark

Gemiddeld
9

Sjaak uit Ijsselstein ut op 18-08-2021

Super, super, super

Wat fijn dat er nog bedrijven zijn waar de KLANT met hoofdletters wordt 'geschreven'. Helder en eerlijke communicatie, slagvaardig in het handelen en niet alleen zeggen wat ze doen, nee, ook doen wat ze zeggen. Fijn om er weer terug te gaan ondanks dat het plm 70 km rijden is. We hebben een mooie KIA e-Niro gekocht.

Gemiddeld
10

Arjan Sterks uit Schijndel op 17-08-2021

Prima snel en zeer goed

10 zeer goed

Gemiddeld
10

Hein uit Olland op 17-08-2021

Echt een top bedrijf

Ik raad je dit bedrijf zeker aan om een bus of auto te huuren

Gemiddeld
10

Richard uit Gorinchem op 16-08-2021

Uitstekende verhuur voor een mooie prijs

In tegenstelling tot veel verhuurbedrijven rekent van Heeswijk een eerlijke en betaalbare prijs voor een uitstekende auto. Vanwege hun ervaring als garage is de auto zorgvuldig gecontroleerd en krijg je als huurder een kwalitatief goede auto mee. Zowel de verhuur als de service hebben wij als prettig ervaren. Enige minpunt volgens ons is de vele eigen risico's die ze hanteren bij bijv. schade. Dat heb je bij andere grote verhuurbedrijven dan weer niet. Desondanks een aanrader!

Gemiddeld
9

Dirk uit 'S-HERTOGENBOSCH op 16-08-2021

Goed

Goed

Gemiddeld
10

Timo / suus uit Schijndel op 16-08-2021

Top!

Snelle services!

Gemiddeld
10

Anneke uit Schijndel op 13-08-2021

Super fijn en correct geholpen

Altijd perfect geholpen, super bedrijf.

Gemiddeld
8

Kees uit Liempde op 13-08-2021

Goede prijs kwaliteit

We hebben een bakwagen gehuurd met laadklep. De geselecteerde wagen had een mankement bij de controle en direct een andere sleutel erbij gepakt van de volgende. Een zeer nette bakwagen die ruim voldeed aan onze verwachtingen. Duidelijke uitleg en goede prijs. Kortom, wij zijn tevreden

Gemiddeld
10

nanda uit Boxtel op 12-08-2021

te duur aanbod

Een klein auto gehuur voor 1 dag. 400km gereden. graag voor het volgende huur een paar 100km vrij maken en iets goedkoop geven aub. mvg nanda boxtel

Gemiddeld
5

Raoul uit Den Dungen op 12-08-2021

Zeet flexibel meedenkend bedrijf

Ik heb al meerdere keren hier gehuurd en ben elke keer zeer netjes behandeld. Denken mee in de planning ool als je last minute nog iets nodig hebt. En de prijzen zijn zeer reëel.

Gemiddeld
10