Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Rob uit Varsseveld op 05-02-2020

Wat een klanten service helemaal TOP!!!

Joost en Remco niets aan Julie klantenservice doen houden zo.

Gemiddeld
10

Project Breakout uit Eindhoven op 04-02-2020

Erg goede ervaring en survice,staan altijd klaar.

prima service

Gemiddeld
10

F.v.Hak uit Gemert op 03-02-2020

goed en correcte afhandeling

Bij afhalen en terugbrengen , netjes geregeld. Auto in orde.

Gemiddeld
8

Geert uit Waalre op 01-02-2020

Goede service

Heldere en goede service! Je krijgt wat je verwacht.

Gemiddeld
9

A Heijmans uit Berlicum op 29-01-2020

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk autogarage !

Uitermate correcte oplossing bij een mankementje aan pas gekochte auto. Prima service !

Gemiddeld
9

Jaap uit Oss op 28-01-2020

Zeer flexibel en vlot in reserveren auto

Had met spoed op zaterdag een bus nodig om goederen te verplaatsen. J. van Heeswijk was eigenlijk de enige die mij meteen iets kon bieden en zeer duidelijk in voorwaarden en kosten. Binnen enkele minuten geregeld vanuit mijn woonplaats Oss en binnen een 45 minuten wegrijden met de bus in Schijndel. Zeer goede service voor het terugbrengen van de auto; 24hr per dag mogelijk en eenvoudig sleutels inleveren. Een aanrader! Jaap

Gemiddeld
9

Geachte heer uit Boxtel op 27-01-2020

Prima service. Snel en goed geregeld.

Goede ervaring. Geen ingewikkelde procedures en geen ellenlange vragenlijsten. Wel zorgvuldig en goed geregeld. Duidelijke communicatie. Prima transportwagen met laadklep (automaat!). Volgende keer weer naar deze vehuurder.

Gemiddeld
10

Kim uit Hoek van holland op 27-01-2020

Zeer tevreden

Netjes, ik zag nog een schade aan de auto die zij niet hadden gezien die werd gelijk voor de koop gereed gemaakt. Auto doet het goed we hopen er veel plezier van te hebben..

Gemiddeld
10

Patrick uit Sint-oedenrode op 24-01-2020

Nette en degelijke bus

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gemiddeld
8

Geert uit Asten op 22-01-2020

Ontzettend leuke mensen en goeie service

Erg fijn geholpen met de koop van onze auto. Eerlijke mensen en oprechte interesse naar de klant. Leuke auto's voor een leuke prijs. Netjes afgeleverd.

Gemiddeld
10

Sheryl Veltien uit Berlicum nb op 20-01-2020

Geweldig goede service!

Goed geholpen, fijne service, mooie prijs kwaliteit verhouding.

Gemiddeld
10

Geachte heer uit Sint oedenrode op 20-01-2020

Prima service en kwaliteit

Prima

Gemiddeld
10

Bert uit Schijndel op 17-01-2020

goed

goed

Gemiddeld
10

Joeri uit Schijndel op 15-01-2020

goede bus

netjes en niet te duur.

Gemiddeld
9

Berrie uit Sint oedenrode op 15-01-2020

Super

Super tevreden

Gemiddeld
10

Anja uit Schijndel op 15-01-2020

Service hoog in het vaandel! P

Ik wilde een 10 geven maar 9.5 was het hoogste wat ik aan kon klikken...

Gemiddeld
9

Franneke uit Schijndel op 15-01-2020

In één woord: Geweldig!

Na onderhoud bij van Heeswijk, rijdt onze Peugeot ineens beter dan hij ooit heeft gedaan. Fantastische garage!

Gemiddeld
10

Anneke uit Schijndel op 10-01-2020

Netjes en correct geholpen

Perfect bedrijf

Gemiddeld
10

Antoon uit Zijtaart op 09-01-2020

Zeer goed

Goed geholpen en een fijne auto gehad voor onze vakantie

Gemiddeld
10

F.J.W.C.M. Laute uit Boxtel op 07-01-2020

prima

prima

Gemiddeld
9

Jan Schellekens uit Boxtel op 07-01-2020

Prima afspraken worden nagekomen

Een minpuntje is de spekgladde vloer van de bus , volgende keer geen dashbord spray op de vloer doen

Gemiddeld
7

mathieu Gijsen uit Steeenbergen op 05-01-2020

goed

goede service

Gemiddeld
7

SushiThuis.nl uit Schijndel op 03-01-2020

Staan weer altijd voor ons klaar

Staan weer altijd voor ons klaar

Gemiddeld
10

Frans uit Son en Breugel op 16-12-2019

Prima service, fijne huurbus

Ik werd goed geholpen, de bus was prima en de prijs was ook prima.

Gemiddeld
10

JJ Loerakker uit Sint oedenrode op 14-12-2019

Goed.

Hallo, netjes ontvangen, goede uitleg, beschadigingen waren in het donker wat lastig te zien. Verder vlotte afhandeling van de financiële kant, prima. Hou ik van. Zal in de toekomst zeker aan jullie denken. Heb er ook met mijn zoon over gesproken en hij komt het nieuwe jaar zeker een keer langs voor de mogelijkheden.

Gemiddeld
9