Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Tom Dissel uit Schijndel op 28-02-2015

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Theo van Erp uit Schijndel op 21-02-2015

Zeer goede ervaring. erg klantgericht.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Hans Geerts uit Eindhoven op 13-02-2015

Afgelopen vrijdag mijn Volvo S60 opgehaald bij van Heeswijk. De auto was, voor de afgsproken prijs, goed in orde. Uiterlijk zag de auto er goed uit, boekjes met onderhoudsbeurten zaten erbij. Ik rijd er nu 1 week in en het bevalt prima. Bij aflevering ook nog een emmer met poetsspullen mee gekregen. Al met al goede service en vriendelijke mensen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Hans van Ballekom uit Schijndel op 10-02-2015

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

liesbeth van Horen uit LIEMPDE op 06-02-2015

Eerlijk familie bedrijf, uitstekend service en vriendelijk personeel. Heb daar een occasion gekocht en laat hem daar straks ook onderhouden, apk en beurt.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Mart van Oorschot uit Veghel op 02-02-2015

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Peter de Jong uit Schijndel op 02-02-2015

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

hein van veghel uit heeswijk-dinther op 26-01-2015

Reden bezoek: Andere reden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

Aad van Erp uit Helmond op 25-01-2015

Vrijdag 23 januari hebben wij onze auto opgehaald. Perfect in orde alles netjes zoals beloofd. We kregen nog iets extra's omdat we zolang hebben moeten wachten waar ze zelf niets aan konden doen. Echt een mooi gebaar ! Ook nog een emmer met poetsspullen meegekregen. Wij gaan met een heel tevreden gevoel onze Peugeot 208 rijden. Dankjewel Joost en vader voor de goede service en vriendelijkheid. Onze volgende auto komt zeker ook van jullie ! Groetjes Aad en Jacqueline

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Helma Ruijs uit Heesch op 24-01-2015

Heel netjes en opentop klantvriendelijk.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Tom van Schaijk uit Heeswijk Dinther op 17-01-2015

Goede service, fijn busje en goede prijs

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Luis Morais uit Beek en Donk op 16-01-2015

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

M.J, Renders uit Sint-Oedenrode op 10-01-2015

Prima, gemakkelijk!

Reden bezoek: Andere reden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
8

Wil Steenbakkers uit Schijndel op 09-01-2015

Ik word snel geholpen en kan ook altijd terecht voor advies. Ze denken goed met je mee.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Satheo aan een stokje uit Schijndel op 08-01-2015

Reden bezoek: Andere reden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
9
Deskundigheid
6
Prijs/Kwaliteit
6

Vincent bakx uit Best op 31-12-2014

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
9

jurgen Swanenberg uit veghel op 31-12-2014

ik heb een bus gehuurd goed bevallen en ben goed geholpen

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Jan van Weert uit Schijndel op 30-12-2014

Autohuur is geheel volgens afspraak verlopen. Geen onverwachte zaken.

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Aad van Erp uit Helmond op 29-12-2014

Vanmorgen 29 december 2014 hier een auto gekocht. Keurig netjes geholpen, ze denken met je mee, proberen samen tot een prijs te komen waar beide partijen tevreden mee zijn. We krijgen hem over twee weken en dan kan ik pas zeggen of ze hebben waargemaakt wat ze beloofd hebben, maar ik heb er een goed gevoel over. Echt nog een garage die begrijpt dat je geen pak koffie komt kopen in deze jachtige wereld.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

roel hekking uit malden op 24-12-2014

goede ervaring goed geholpen geen haast of dwang

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

T. Wagenaars uit Schijndel op 24-12-2014

Ik kom echt al jaaaaaaren bij van Heeswijk auto's. Ik ben van deze mensen gaan houden (Joost, Jos en antwan)....hihi Ik bedank jullie voor de goede persoonlijke service.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Mariola Strik uit Schijndel op 24-12-2014

Prima! Betrouwbaar. Goede service. Vriendelijk

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 11-12-2014

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

anoniem op 11-12-2014

Snelle en vlotte services; houd rekening met wensen.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

T. Eijkemans uit Schijndel op 08-12-2014

goed, eerlijk en betrouwbaar

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10