Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

rob uit Sint-Michielsgestel op 16-04-2021

Eerlijke en prettige benadering van de klant.

Prettige benadering. Duidelijk en open uitleg gekregen over de auto. Na een eerlijke en reële inruilprijs hebben wij uiteindelijk het aanbod geaccepteerd. Omdat wij een goed gevoel hebben over dit bedrijf hebben wij besloten om de wagen hier ook in onderhoud te doen. Kortom, prettig zaken gedaan.

Gemiddeld
9

Peter de Laat uit Schijndel op 14-04-2021

Keurige afhandeling!

Netjes geholpen. De defecte accu werd vervangen, en de defecte radio werd eveneens weer gemaakt.

Gemiddeld
10

Joop Halma uit Veghel (NB) op 14-04-2021

Alles naar verwachting

Gemakkelijk online boeken, ruime keus, vlotte afhandeling bij ophalen en wegbrengen.

Gemiddeld
9

Ineke uit Uden op 12-04-2021

Goed

Goed en efficiënt geholpen.

Gemiddeld
8

Jaap uit Berlicum op 10-04-2021

goede bus en ruime inlevermogelijkheden

Prettige medewerkers, goede service.

Gemiddeld
9

Lex Van den Hoek uit Zwijndrecht op 08-04-2021

Goede service

We zijn goed geholpen. Goede service. Aardig personeel en een auto gekocht voor een goede prijs.

Gemiddeld
10

Harrie Janssen uit Brunssum op 08-04-2021

Goed gevoel

Eerlijk en open wat betreft verkoop van een Volvo en inkoop, die helaas niet doorging van mijn aangeboden auto. Duidelijk.

Gemiddeld
8

Koen uit HEESWIJK-DINTHER op 03-04-2021

Top geregeld

Super goed bedrijf met heldere en duidelijke afspraken. Vriendelijke medewerkers en geen kleine lettertjes of addertjes achteraf.

Gemiddeld
10

Willem uit Schijndel op 31-03-2021

Heel goed geregeld zowel het ophalen en het terugbrengen

Heel goed geregeld zowel het ophalen en het terugbrengen

Gemiddeld
10

Sylvia uit Boxtel op 31-03-2021

Prettig bedrijf met leuke medewerkers!

Auto was in prima conditie, goede uitleg en prima service!

Gemiddeld
9

Sem uit Schijndel op 30-03-2021

Fijn bedrijf

Zowel het contact als het verhuur dan wel het terug brengen van de bus was prima verlopen vriendelijke medewerkers en duidelijk in uitleg

Gemiddeld
10

Gregor uit Beek en Donk op 28-03-2021

Wat een service! Helemaal geweldig

De service die van Heeswijk levert gaat heel ver. Na een onduidelijke klacht te hebben denken ze mee in oplossingen en geven niet zomaar op. Ze zijn zelf pas tevreden als de klant ook tevreden is. Tijdens het het ophalen van mijn auto was die zelfs gewassen.

Gemiddeld
10

nancy uit schijndel op 20-03-2021

top

goede service klantvriendelijk behulpzaam

Gemiddeld
10

Tessy uit Lithoijen op 18-03-2021

goede service

Mijn auto had een apk nodig, en zelfs bij klein defect word besproken wat er gemaakt gaat worden zodat je niet voor verrassingen kom te staan.

Gemiddeld
9

Bas uit Heeswijk op 16-03-2021

Zeer goed

Snelle reservering, aardige mensen, Nog geen eindrekening ontvangen wat de precieze som is! Verder geen bijzonder heden. Top

Gemiddeld
8

Wilco uit Erp op 05-03-2021

Super tevreden

Goede uitleg, vriendelijk en vertrouwde garagebedrijf. Ga zo door.

Gemiddeld
9

Erik uit Broek op 05-03-2021

Zeer goede ervaring gehad

Aardige ontvangst in een no-nonsense sfeer. Uiteindelijk auto gekocht wat netjes is afgehandeld. Aardig personeel!

Gemiddeld
10

Stephen Zegers uit Veghel op 02-03-2021

Betrouwbaar en snel

Bus gereserveerd t.a.v. een verhuizing, helaas was de bestelde bus niet beschikbaar. Netjes en heel snel een mail over ontvangen van Remco. In overleg een vervangende optie besproken. Ze zijn vriendelijk, snel en het vervoer is betrouwbaar. Absoluut een goede aanrader t.o.v. andere bedrijven waar ik eerder gehuurd heb.

Gemiddeld
10

Mark uit Tilburg op 01-03-2021

Busje gehuurd op en zondag. Beter kan het niet

Gewoon goede verhuur, geen gedonder en een ok prijs.

Gemiddeld
8

TAA uit Boxtel op 01-03-2021

Prima service en fijne wagen om mee te verhuizen

Goede uitleg. Prima oplossing om zelf te kunnen verhuizen met een grote bus die je met rijbewijs B mag besturen.

Gemiddeld
9

Liz uit Tilburg op 24-02-2021

Vriendelijk personeel.

Ben goed geholpen ,netjes met mij in gesprek gegaan ..

Gemiddeld
8

J v d steen uit Boxtel op 23-02-2021

Auto voldeed aan alle verwachtingen

Nette ,schone en vrij nieuwe auto.

Gemiddeld
10

Myanu uit Boxtel op 23-02-2021

Servicegerichte meedenken advies

Gesproken met Remco ik had verhuiswagen voor weekend gewild. Werd bestelauto zaterdag en zondag wel bakwagen. Als bakwagen eerder terug kwam kon ik omwisselen. Fijne meedenkende flexibele medewerker bij Van Heeswijk. Aanrader om hier te huren. Ook qua prijs.

Gemiddeld
10

John uit Schijndel op 23-02-2021

gewoon goed

Prettig contact, denken mee als iets toevallig niet beschikbaar is.

Gemiddeld
8

H.R.A. Smits uit Sint-Oedenrode op 22-02-2021

Geen gedoe. Prima materiaal. Gemak.

Fijne verhuiswagen met laadklep gehuurd. Automaatje, picobello in orde. Duidelijk uitleg ontvangen en bij retour, sleutel in een muursluisje en klaar.

Gemiddeld
10